Ahol az új élet
kezdődik

A projektról

A békés, biztonságos otthon
egy lépésnyire a várostól

Projektunk célja békés, biztonságos, igényes lakópark kialakítása, öt percre a várostól. Lakóinknak szeretnénk stílusos és modern lakónegyedet kialakítani egy olyan környezetben, ahová nem ér el a város zaja, és a levegőt sem szennyezik gyárak, ipartelepek. A lakóházakat bőséges zöldövezet, szépen gondozott parkok veszik körül, problémamentes parkolással. Kiemelt célunk lakóink biztonsága, amelyhez modern beléptető rendszer nyújt garanciát.
A telekár tartalmazza a teljes közművesítést (kanalizáció, víz, gáz, villany), valamint a házakhoz vezető bekötőutak elkészítését.

A projekt előnyei

Természet és sport

A terület Komárom város szélén helyezkedik el, ahonnan kerékpárral 10 perc alatt elérhető mind a Duna, mind a Vág partja, ahol rekreációs- és sporttevékenységek egész sorát végezhetjük: fürödhetünk, csónakázhatunk, jetskizhetünk, illetve kiépített Gúta- Párkány kerékpárúton futhatunk, görkorcsolyázhatunk és kerékpározhatunk is. Ha pedig egyszerűen csak egy sétát szeretnénk tenni a természetben, azt is megtehetjük: a Vág és Duna folyót összekötő kanális partján (10 perc gyalogosan) háborítatlanul elmerülhetünk a természet szépségeiben.

Beléptető rendszer

A lakóparkba való belépést modern parkolórendszer is biztosítja, aminek köszönhetően Ön és családja tejles nyugalomban élvezheti a lakóövezet által nyújtott lehetőségeket. A legmodernebb technikának köszönhetően a lakóövezetbe csak az ott lakók, illetve az ismerőseik léphetnek be, ezáltal családiassá téve a légkört.

Közlekedés

A Wallton Residence Park elhelyezkedése kiváló a közlekedés szempontjából: pár perc távolságra található a fővárosba vezető főút, de a belvárosban is ott vagyunk ugyanennyi idő alatt. Ráadásul a közeljövőben erre fog épülni az új Duna-hídra vezető bekötőút is, ami Komáromot más városokkal és Magyaroroszággal kapcsolja össze. A városközpont több útvonalon megközelíthető, ezzel csúcsidőben elkerülhetők a főbb forgalmi dugók.

Közel a bevásárlóközpontokhoz

Az új lakóövezet nagy előnye, hogy a város nagy bevásárlónegyede közelében található. Akár élelmiszerre, akár háztartási cikkre, ruházatra, vagy bútorra van szükség, mindent egy helyen, gyorsan megtalál.

Környezet

Gadóc városrész

Komárom szélén helyezkedik el, családi házak között, nyugodt környezetben. A közelben nincs és nem is lesz sem gyár, sem lakótelep, mivel ezt a városi területfejlesztési terv nem engedélyezi. 10 perc alatt zöldkörnyezetben találhatjuk magunkat, remek sportolási lehetőségekkel; ugyanennyi idő alatt ott lehetünk a belvárosban is. Errefelé halad el a Komárom-Gúta útvonal; de a Pozsony felé haladó főútvonalra is problémamentesen, rövid idő alatt rákapcsolódhatunk. Ráadásul erre halad majd el az új Duna-híd bekötőútja is.

Modern családi házak

A családi házak egységes stílusban épülnek, modern, dizájnos külsőt kapnak – ami az egész lakóparknak rendezett, kiegyensúlyozott képet kölcsönöz. Nem kell attól tartani, hogy pár év múlva a szomszéd új háza eltakarja a kilátást; sem attól, hogy különböző ízlésben épült házak kaotikussá teszik környezetünket.
A Wallton Residence Park projekt elsődleges célja, hogy lakóink békés otthonra találjanak, teljes komfortérzettel, a munka utáni ellazulás lehetőségeivel. A legújabb építészeti technológiák segít-ségével igényes, alacsony energiaigényű házak sorát építjük. Ennek köszönhetően alacsony lesz a lakók rezsiköltsége. A házakat emellett a modern, letisztult formák jellemzik. Nem csupán szépek, hanem praktikusak is; az esztétikum kéz a kézben jár a funkcionalitással. Nagy hangsúlyt fektetünk a jó térkihasználásra, a nappali fényre, valamint a belső és külső tér összeköttetésére.
Amennyiben az ügyfél igényli, a megvásárolt telken kulcsra kész házat építünk, sőt, a papírmunkát (építkezési engedélyek) is elintézzük helyette.

KAPCSOLAT

Írja meg adatait és mi jelentkezünk
*A csillaggal jelölt mezők kötelezőek

Telek vásárlásProjekt dokumentációÉpítkezés

developer

Wallton s.r.o.
Komárno, Slovakia
show on Google maps

mail & phone

wallton@walltonpark.sk
+421 911 435 968