Környezet

A békés, biztonságos otthon egy lépésnyire a várostól

Projektunk célja békés, biztonságos, igényes lakópark kialakítása, öt percre a várostól. Lakóinknak szeretnénk stílusos és modern lakónegyedet kialakítani egy olyan környezetben, ahová nem ér el a város zaja, és a levegőt sem szennyezik gyárak, ipartelepek. A lakóházakat bőséges zöldövezet, szépen gondozott parkok veszik körül, problémamentes parkolással. Kiemelt célunk lakóink biztonsága, amelyhez modern beléptető rendszer nyújt garanciát.
A telekár tartalmazza a teljes közművesítést (kanalizáció, víz, gáz, villany), valamint a házakhoz vezető bekötőutak elkészítését.

Gadóc városrész

Komárom szélén helyezkedik el, családi házak között, nyugodt környezetben. A közelben nincs és nem is lesz sem gyár, sem lakótelep, mivel ezt a városi területfejlesztési terv nem engedélyezi. 10 perc alatt zöldkörnyezetben találhatjuk magunkat, remek sportolási lehetőségekkel; ugyanennyi idő alatt ott lehetünk a belvárosban is. Errefelé halad el a Komárom-Gúta útvonal; de a Pozsony felé haladó főútvonalra is problémamentesen, rövid idő alatt rákapcsolódhatunk. Ráadásul erre halad majd el az új Duna-híd bekötőútja is.